fbpx
logo-dark

Wij zijn Ultrah! Een inbound digital agency die werkt vanuit de Inbound filosofie. En wij zijn gespecialiseerd in één ding: bedrijven laten groeien!

CONTACT
Ultrah

B2B Webdesign

Wanneer een website geen conversie genereert worden je doelen niet behaald. Bij Ultrah vinden we het daarom zeer belangrijk dat, wanneer wij een website bouwen, deze functioneel is. Uiteindelijk wil je dat je nieuwe website nieuwe klanten aantrekt.

Natuurlijk is het naast functionaliteit ook belangrijk dat je website past bij jouw bedrijf. Zie een website als een visitekaartje, een eerste indruk en een weerspiegeling van je bedrijfsidentiteit.

SEO

Geoptimaliseerd voor SEO

Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat jij vindbaar wordt op zoekmachines zoals Google. Want hoe behaal je online succes zonder dat je gevonden wordt?

We bouwen jouw website in WordPress. WordPress is een van de bekendste Content Management Systemen en dit is niet zonder reden. De mogelijkheden in WordPress zijn eindeloos en elke dag komen er steeds meer nieuwe plugins bij. Wij vinden het belangrijk dat je, na oplevering van je website, zelf je website kunt bijhouden en dit is in WordPress heel gemakkelijk. Na aanlevering van de website geven wij je graag nog een extra training over WordPress. Wanneer wij een WordPress website aanleveren zorgen we dat deze past bij jouw doelstellingen, op maat is gemaakt in jouw huisstijl, geoptimaliseerd is voor zoekmachines en volledig responsief is.

Natuurlijk is een onderdeel van optimaliseren ook zorgen dat je website snel is, je wilt geen bezoekers kwijtraken. Wanneer wij je website aanleveren zorgen we dat deze snel is! We halen de website door verschillende metingen waarmee we de snelheid testen. Wil je meer weten over B2B webdesign? We horen je vragen graag!

DESIGN

Altijd passend bij jouw bedrijf

Om jouw website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk te maken doen wij altijd eerst een analyse naar je bedrijfsidentiteit, jouw concurrentie en doelgroep. Zo kunnen we definiëren wat jouw bedrijf uniek maakt en waar we de focus op gaan leggen. Het design laten we aansluiten bij jouw huisstijl en zorgen we ervoor dat de website natuurlijk goed werkt!

Boek nu een gratis strategiesessie

Tijdens de call van ongeveer 45  reviewen we je business, bespioneren we je concurrenten, analyseren we de markt, je sales processen en doelen samen met jou. Gebaseerd op wat je ons verteld, ontwikkelen we een allesomvattend digitaal marketingplan gericht op jouw business. En dat doen wij helemaal gratis en vrijblijvend!

Alles wat we bespreken is specifiek voor jouw business ingericht. Dat doen we nadat we je huidig sales proces, sales doelen en je branding strategie hebben doorgenomen.

We doen dit gratis, en vrijblijvend omdat veel van onze klanten zo onder de indruk zijn van ons proces dat ze graag onze klanten willen worden.

Dit is geen sales call. De meeste marketing agencies vragen ongeveer €1000,- voor zo een uitgebreide business analyse, planning en strategiesessie. Je spreekt met een digitaal strateeg die veel ervaring heeft met het implementeren van strategieën die resulteren in het maximaliseren van je leads en sales. Kies een tijdstip in mijn agenda, en we zien elkaar snel! 

More contact means more sharing of information, gossiping, exchanging, engaging – in short, more word of mouth.

bg-dots

– Gary Vaynerchuk, CEO of Vaynermedia. ‍